COBB Scandinavia

Cobb er en international producent af en særlig grill, som bliver brandvarm indvendig, men forbliver kølig udenpå. Det bevirker, at den kan placeres alle steder udenfor uden fare for at antænde eller ødelægge underlaget. Samtidig er den lille og kompakt og er klar på få minutter, hvilket alt sammen gør den ideel at tage med på tur.

Disse unikke salgspunkter har vi brugt i det markedsføringsmateriale, vi allerede har produceret for Cobb Danmark, herunder trykt salgsmateriale i form af flyers og brochurer, reklamefilm samt løbende aktivitet på Facebook.

Vores samarbejde med Cobb Scandinavia blev indledt med udviklingen af en ny designlinje, der signalerer samme eksklusivitet og kvalitet som Cobb Scandinavias produkter. Designlinjen har vi integreret på en ny SEO-optimeret hjemmeside- og webshop (som vi har bygget fra bunden) og i diverse salgsmateriale, bl.a. brochurer og roll-ups til messer.

Vi varetager desuden driften af Cobb Scandinavias danske og en række af Cobbs øvrige udenlandske Facebook-sider, hvor vi løbende publicerer opslag, primært i form af videofilm (som vi selv producerer) til både organiske opslag og målrettede kampagner. Også hjemmeside og webshop er lavet på flere sprog.

Se mere på cobb-grill.dk