norhjem

norhjem er en aalborgensisk udlejevirksomhed, som tilbyder moderne og centralt beliggende lejligheder på mange forskellige lokationer i Jylland. norhjems vision er at være den foretrukne privatejede udbyder af boliger i hele landet. Og for at kunne lægge sig i spidsen på markedet havde norhjem brug for et nyt website, som skulle kunne oplyse boligsøgende om virksomhedens (ledige) lejemål, men også gøre det nemmere for boligsøgende at få information om eksempelvis det økonomiske aspekt ift. den enkelte lejer og ønskede bolig.

Vi designede derfor et nyt, fancy website til norhjem med flere avancerede funktioner. Dette tæller bl.a. muligheden for at beregne boligstøtte samt et klikbart kort over ledige boliger – alt sammen med hovedformål at den boligsøgende oplever norhjem som et boligudlejningsvirksomhed, som yder dét ekstra og gør boligsøgningsprocessen nemmere.

Foruden nyt website har vi varetaget norhjems annoncering på sociale medier med udarbejdelse af kreative annoncer, der skulle få norhjem til at skille sig ud blandt de mange konkurrenter og skabe trafik til norhjems website – naturligvis med henblik på udlejning af den annoncerede bolig.

norhjem
norhjem
norhjem