Hjemmeside

Får du nok ud af din hjemmeside? Kan dine nuværende og potentielle kunder nemt finde den information, de søger?

Nøglen til en velfungerende og effektiv hjemmeside er, at besøgende hurtigt og nemt kan finde den information de leder efter. Og så skal informationen selvfølgelig præsenteres i et lækkert design, som indbyder til videre udforskning af indholdet.

Hos Hjortlund Medier tilbyder vi totalløsninger inden for websites – lige fra enkle infosider til omfattende interaktive sites med avancerede funktioner. Når du lader os stå for opbygningen af dit nye website, tager vi altid udgangspunkt i dine behov og ønsker. Men vi kommer naturligvis med forslag til, hvordan det kan gøres endnu bedre, og rådgiver hele vejen igennem, så vi i samarbejde får det optimale resultat.

Har du allerede et website, men bliver det ikke fundet af din målgruppe, kan vores SEO-specialist hjælpe dig med at opnå gode placeringer i søgemaskinerne. Vi hjælper også meget gerne, hvis du ønsker at få integreret en webshop på din eksisterende hjemmeside. Eller hvis du har andre opgaver vedrørende din hjemmeside, som kræver specialistviden.

Helgstrand Dressage websiteAalborg Storcenter websiteArne Andersen Vr website